Aktiviteter

På denne side vil der løbende blive informeret om de aktiviteter som KulturarvFyn er involveret i og de tilbud som du kan benytte dig af.

Hvad sker der nu på Fyn

Gå på opdagelse i den fynske historie og natur!

Historien har sat sig spor overalt på Fyn. Nu har du muligheden for at følge sporene og blive klogere på vores fortid alt imens du nyder naturen eller byernes kulturelle tilbud.

Hvad med en tur på skinnecykel på den gamle jernbane fra Assens til Tommerup? Eller hvad med en tur til Fyns Hoved, hvor malerne Johannes Larsen og Fritz Syberg hentede inspiration til mange af deres værker? Der er hele otte ruter at vælge imellem og der kommer endnu flere! De korteste ruter er 2 km, den længste ca. 30 km. Nogle ruter egner sig bedst til cykel eller bil, andre nydes bedst på gåben.

Kulturarv Fyn har bidraget til ruterne i forbindelse med vores deltagelse i projektet Mod.Strøm, hvor vi selv udforskede masser af glemte eller skjulte steder over hele Fyn og (gen)opdagede hvor mange oversete perler, der findes på Fyn. Se mere her: http://modstroemfyn.dk/ eller her på siden under tidligere projekter.

Følg linket her, så er du i gang! Det bliver næsten ikke nemmere!

https://www.kulturregionfyn.dk/fynskefodspor

Kig med her, da forfatter Jens Blendstrup og kunstner  Ole Lejbach prøvede kræfter med  skinnecyklerne på Assensbanen: